Zaščita Fusion 360°: Celovita zaščita pred udarci in praskami za vašo napravo

Apple predstavi iPhone. Zaskrbljeni ste, saj je ena od značilnosti telefona iPhone ta, da je njegova zadnja stran izdelana iz stekla. 

Kako boste zaščitili svoj novi iPhone? Lahko bi kupili masiven ovitek, da bi ga zaščitili, vendar ste pravkar plačali visoko ceno za najnovejši iPhone samo zato, da bi ga prekrili z obsežnim ovitkom. Če bi le obstajalo nekaj, kar bi lahko zaščitilo vaš tako lep, sijoč in nov telefon, ne da bi bil videti kot stara plastična škatla. 

Izkazalo se je, da obstaja. 

Podjetje Mobile Outfitters je razvilo Fusion 360° Protection kot rešitev za zaščito vašega iPhona. Z zaščito Fusion 360° Protection imate zdaj zaščito celotnega telesa za zaslon, stranice in stekleno zadnjo stran. 

Kaj je to?

Zaščita Fusion 360° vključuje zaščito zaslona FUSION, zaščito hrbtne strani FUSION in odbijač FUSION za popolno zaščito pred udarci brez večjega obsega. Zaščita Fusion 360° je tako močna kot vsi udarni ovitki, vendar vam omogoča, da pokažete svoj telefon, ne da bi ga prekrili z debelim ovitkom.

Tehnologija TriACTIVE in vogalne blazinice – zaščita ne glede na to, kako ga boste spustili

Zaščita zaslona FUSION in zaščita hrbta FUSION sta kombinacija treh zmogljivih in edinstvenih plasti, od katerih vsaka doda posebno moč celotnemu izdelku. To imenujemo zaščita TriACTIVE. Zgornja plast iz poliuretana ščiti pred praskami, srednja plast iz PET razprši udarce, spodnja plast s samopremočljivim lepilom pa omogoča enostavno namestitev ščitnika zaslona tolikokrat, kot je potrebno.

Clear-Coat Fusion uporablja večplastno tehnologijo TriACTIVE, ki absorbira in razprši udarce ter tako zaščiti vaš zaslon. Izjemno trpežna, trda zunanja plast ne poči in se ne zlomi, medtem ko notranja plast (izdelana iz istega materiala kot Clear-Coat) ublaži udarec ob vsakem padcu. Žepki Corner Cushion™ ščitijo telefon ne glede na to, kako ga boste spustili. Ti posebej oblikovani žepki Corner Cushions™ na notranjih vogalih absorbirajo in razporedijo energijo po odbijaču in ne po zaslonu. Poleg tega se mehka notranja plast razširi na zaslon in zadnjo stran telefona ter ga tako zaščiti pred neposrednim udarcem.

Tanka zaščita pred udarci, a izjemno močna

Vse tri plasti zaščite zaslona Fusion Screen Protector in zaščite hrbta Fusion Back Protector skupaj predstavljajo manj kot polovico debeline kreditne kartice. Fusion Clear-Coat Bumper je gladek, sijajen odbijač, ki ga na telefonu skoraj ni opaziti, hkrati pa zagotavlja raven zaščite brez primere in je edini odbijač na svetu, ki omogoča popolno delovanje gumbov in popoln dostop do vseh vrat. Fusion Bumper je za 40 % tanjši (1,9 mm) od konkurenčnih izdelkov in je najtanjši odbijač za udarce na svetu, zato ga na telefonu skoraj ne opazite, še vedno pa zagotavlja visoko raven zaščite, po kateri so znani naši izdelki.

Fusion Bumper in Fusion Screen Protection smo izumili, razvili in preizkusili v našem obratu v Philadelphiji. Izvedli smo več testov padca z višine 20 metrov na beton s štirimi telefoni, zaščitenimi z odbijačem Fusion Bumper in zaščito zaslona Fusion, in v povprečju je bilo potrebnih pet padcev z višine 20 metrov, da je zaslon počil! Pri padcu z običajne višine (5 čevljev) telefon nikoli ni počil.

ZAVRTITE KOLO SREČE!

Poizkusite srečo in dobite kupon
Eno vrtenje kolesa na en e-naslov
Ne goljufamo! Kupon je resničen!
Poizkusite srečo
Strinjam se s <a href="https://www.moutfitters.si/splosni-pogoji-poslovanja/">pogoji poslovanja</a>.
Never
Remind later
No thanks