Zaščita telefona

Zaščita telefona

Doživljenjska garancija

Če ste kakorkoli nezadovoljni u izdelkom, ste lahko brez skrbi saj imate na vse zaščite za mobilne naprave doživljenjsko garancijo.

Doživljenjska garancija

Če ste kakorkoli nezadovoljni s produktom, ste lahko brez skrbi saj imate na vse zaščite za mobilne naprave doživljenjsko garancijo.

Kaj pomeni doživljenjska garancija?

V kolikor se naredi poškodba zaradi napake v namestitvi (odstop, zgrbančenje) na zaščitni foliji vašega telefona v roku 7 dni od nakupa vam jo zamenjamo brezplačno. Po preteku 7 dni pa lahko zamenjate zaščito kjer koli na svetu in plačate samo provizijo za zamenjavo – kar predstavlja samo del originalne kupnine. Zaščito oziroma Style-Skins lahko zamenjate tudi če ste se jo naveličali in želite nov stil – vse je krito z doživljenjsko garancijo.

Uveljavljanje doživljenjske garancije.

Doživljenjsko garancijo lahko uveljavite, kjer koli na svetu na eni izmed 800 lokacij. Za to potrebujete samo račun, in original nameščeno zaščito. Zaščito vam mi odstranimo in namestimo novo. Doživljenjska garancija se nanaša na original napravo za katero je bila izdelana zaščita in ni prenosljiva na druge naprave. Prav tako ne vključuje vračila denarja.

ZAVRTITE KOLO SREČE!

Poizkusite srečo in dobite kupon
Eno vrtenje kolesa na en e-naslov
Ne goljufamo! Kupon je resničen!
Poizkusite srečo
Strinjam se s pogoji poslovanja.
Nikoli
Opomni kasneje
Ne, hvala